Rólunk

CsendÉlet Valóra Váltói

A CsendÉlet közösséget, az ÖnÉbresztő Tábor & Tér eseményeit közösen vezetjük, egy irányba nézünk és együtt megyünk az úton.  A főszerepeket a bennünk lévő képességek, életfeladatok figyelembe vételével osztottuk szét. Célunk, szerepeinket  egyszerűen, mégis nagyszerűen eljátszani.
Ildikó a CsendÉletben, aki kézen fog és az ajtóig vezet. Aki felébreszti belső csended. Aki meditációval, elméleti útmutatással emlékeztet és megosztja a virágok üzenetét. Viktória a CsendÉLetben, aki az egységbe léptet. Aki a Csend-Élet ritmusával életre kelti belső forrásod. Aki körtánccal emlékeztet és megosztja a számok üzenetét.

Antal B. Viktória

A kezdet, mikor találkoztam azon ténnyel, hogy a látható világon túl létezik (akkor még számomra) egy láthatatlan világ is. Akkoriban kérdések tömkelegével indultam neki az útnak, megmásztam hegyeket és jártam völgyekben is. Visszatekintve, az út során a legtöbb kérdésemre magamban találtam meg a választ, amint készen álltam rá. Jelenleg az vagyok, aki megérett arra, hogy megossza veletek eddigi tapasztalásait, miként is lehet a mindennapjainkat nyugalomban megélni. Aki Egység KörTáncba visz, hogy a mozgáson keresztül is megtapasztalhassátok a békés egységet odabent és idekint egyaránt. Egy üzenet bemutatkozásom végére: az út lényege maga az út, vagyis annak minősége, miként éled meg azt!

Polák Ildikó

A természethez közel álló hivatásomban mindig tökéletesen éreztem magam, ez a mai napig is így van. Emlékszem, mikor 2-3 éves koromban megkérdezték, mi is akarok lenni a szokásos mi leszel, ha nagy leszel kérdéssel. Már gyermekkorom óta tudtam mi leszek és ez egy percig sem változott meg egész életemben. Most, ahogy telnek az évek, jövök rá, hogy a tudás pontos volt, csak az értelme lett más. Két évesen ültem a hortenzia bokor alatt.  Ültem a csendben, a virágok és én egyek voltunk. Akkor úgy fogalmaztam meg virágos leszek. Ma már úgy fogalmazom meg, egységben, a virágok által is  elősegített csendben tudatosodva,  a Bach VirágTerápiát alkalmazva úton járóvá  lettem.