Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tűz melege, patak zúgása…Közös sámándobolás

2018-04-30 @ 16:30 - 22:00

Ingyenes

Sámándob-telihold. Minden hónapban, 🌝teliholdas hétvégén zene füleinknek a sámándob gyógyító hangja. Körbe vesz minket a természet békessége és annak csodás ajándékai: a tűz melege és a patak zúgása. Szeretettel meghívunk a CsendÉlet közös sámándobolására! Budapesttől csupán 50 km-re.

Sámándob-telihold: egy este, mikor megáll az idő!

Tavaly indítottuk ezen estéket, melynek célja a közös együttlét öröme. Sámándobolás, éneklés, tánc, csendülés a tábortűz körül. Minden hónapban, teliholdas hétvégén rendezzük meg a sámándobolós eseményeket, a hold segítő energiájában fürödve. Az este kivilágosodik és a hold beragyogja a tájat. Erő és békesség honol mindenütt. A szeretet tánca ez. 

Az esték ritmusa más és más, a természettel összhangban havonta változóak. A sámándobolás eseményein való jelenlét ingyenes és nyilvános. Örömmel látunk Téged, családod, barátaid!

Most áprilisban, a CsendÉlet Önébresztő Tábor 3. napján – hétfőn, egy különleges programmal várunk.
16:30-17:30 Érkezés
17:45-18:30 Csendséta, ráhangolódás az esti szertartásra (fakultatív)
18:30-20:00 Közös tűzrakás, előkészületek. Igény esetén, ez idő alatt lehet csatlakozni a Csend vacsorához is
20:00-22:00 Elengedés és befogadás szertartás, majd közös éneklős sámándobolás
Szeretettel felhívjuk figyelmed, hogy az este 1.fele valóban csendben zajlik. A tábor résztvevői egy önismereti folyamaton mennek keresztül, így kérjük, amennyiben Te is szívesen csatlakoznál már az elején, tartsd tiszteletben a csend hangját.

Van lehetőséged a keddi LÉT napjába is bekapcsolódni, egyik fő eleme a saját életfa készítése, melyet hazaviszel magaddal.  A LÉT napjának további elemei a teljesség igénye nélkül: Csend&Élet ritmusa – ünneptáncok, ÖnÉbresztő megélések, egyéni feladat a természetben, kérdezz-felelek… LÉT nap hozzájárulás: 6.500 Ft.

Felkeltette az érdeklődésem a CsendÉlet Önébresztő Tábor – önismeret fejlesztése csendesen.  Megnézem: http://csendelet.hu/onismeret-fejlesztese-csendesen/

Sámándob-telihold, minden hónapban CsendÉlet sámándobolásHelyszín: Börzsöny-Királyrét, a Fatornyos Fogadóban csend és szeretettel ölelte környezetében.
Amennyiben a program után nincs kedved hazaindulni vagy maradsz a LÉT napjára is, a Fatornyos Fogadóban van lehetőség szállásra . (Kérlek, szállás igényed jelezd előre felénk, hogy mindenkinek jusson szoba. Köszönjük.)

Kérdésed van? Kérlek, keress bátran itt, email-ben, telefonon vagy kérj, egy visszahívást.💚
Ildi & Viki
csendelet@csendelet.hu
+36 20 278 87 68
#VeddKezedbeLeted

Érdekel a sámánok világa? Itt bővebben olvashatsz róluk: Sámán.

Részletek

Dátum:
2018-04-30
Időpont:
16:30 - 22:00
Összeg:
Ingyenes
Honlap:
http://csendelet.hu/esemenyek/

Helyszín

Fatornyos Fogadó és Erdei Hotel
2624-Szokolya, Királyrét, Magyarország + Google Térkép
Honlap:
http://fatornyosfogado.hu/

Szervezők

Antal Bartalis Viktória
Polak Ildikó